VOORSTELLING KANTOOR

ACTAFIM is een jong en dynamisch accountants- en belastingconsulentenkantoor, onder leiding van Christoff De Coninck, accountant en belastingconsulent. Het kantoor is gevestigd in Kontich, op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel. en vlot bereikbaar via de grote invalswegen E19 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur of op wandelafstand.

Actafim begeleidt u als klant in uw dagdagelijkse boekhouding maar staat u tevens bij in de belangrijke stappen en beslissingen die u te wachten staan bij het starten, runnen of stopzetten van uw zaak. Actafim streeft ernaar om uw zaak als uzelf op een correcte manier te informeren en u tijdig en met kennis van zaken bij te staan.

Er wordt beroep gedaan op tal van andere specialisten zoals bedrijfsrevisoren, successieplanners, verzekeringsmakelaars, estate planners etc. Actafim wil haar klanten tijdig informeren omtrent nieuwe evoluties en wijzigingen in de sector. Samen wordt er op de juiste manier ingespeeld op een veranderend fiscaal en economisch landschap.

CHRISTOFF DE CONINCK

Christoff heeft een opleiding Accountancy-Fiscaliteit afgerond met onderscheiding en een voortgezette opleiding gevolgd aan de Fiscale Hogeschool Brussel waarna het diploma 'Gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen' werd behaald. Ervaring in zowel de zogenaamde 'Big Four' kantoren alsook in kleinere en middelgrote kantoren. Na de verplichte stageperiode werd in 2009 na afleggen van het bekwaamheidsexamen de titel van Accountant-Belastingconsulent behaald bij het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB).

Christoff is tevens lid van diverse beroepsverenigingen waar de kennis up to date wordt gehouden en waar constant aan bijscholing wordt gedaan teneinde een degelijke service te kunnen blijven garanderen.

Zijn missie is de klant bij te staan van begin tot einde en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in type klant (bijberoep, eenmanszaak, eenmansvennootschap, KMO, ...). Advies op maat wordt hoog in het vaandel gedragen.

Christoff De Coninck
Christoff De Coninck

CAROLINE SYMONS

Caroline heeft een opleiding communicatie achter de rug maar heeft een boekhoudkundige achtergrond. Zij heeft door voorbije werkervaringen ook kennis van de bankwereld en bij haar kan u terecht met onder andere vragen over kinderbijslag.

Zij verzorgt in het kantoor de boekhoudkundige verwerking van uw stukken. Nauwkeurigheid, stiptheid en juistheid zijn voor Caroline vanzelfsprekend bij de uitvoering van haar taken. Zij ontvangt in eerste instantie de klanten en zorgt voor het beheer van het kantoor.

Door haar vroegere werkervaringen heeft zij tevens uitstekende contacten bij de diensten van de KBO, sociale verzekeringsfondsen, sociale secretariaten en kinderbijslagfondsen. Zij verzorgt in ons kantoor de contacten met onze diverse partners.

Caroline Symons
Caroline Symons
CONTACTGEGEVENS

03/291 86 80

Koningin Astridlaan 113 bus 0102
2550 Kontich
BELGIE
info@actafim.be

logo iec iab logo iab